Крадій з автомобілів у Черкасах потрапив до рук міліції

Крадій з автомобілів у Черкасах потрапив до рук міліції

Співробітники Соснівського райвідділу затримали крадія, який спеціалізувався на крадіжках із автомобілів вітчизняного виробництва. На рахунку зловмисника понад 15 злочинів, сума збитків – понад 6 тисяч гривень.

Про це “Нову Добу” повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Протягом останнього часу до чергової частини Соснівського райвідділу міліції надходили повідомлення від громадян про крадіжки з автівок. Здебільшого вони траплялися вдень у центральній частині та в Південно-Західному районі міста. Люди розповідали, що залишали свої машини на стоянках поблизу магазинів і розважальних закладів Черкас та йшли у власних справах. Коли поверталися, то виявляли, що водійські двері пошкоджені, а з салону викрадено особисті речі. Це були автомагнітоли, відеореєстратори, барсетки з документами та гроші.

Схожість способів проникнення до машин, марки автомобілів, на які посягав зловмисник, місця вчинення кримінальних правопорушень вказували на те, що серію крадіжок вчиняла одна і та ж сама особа. Шляхом проведення заходів та відпрацювань було встановлено, що до злочинів може бути причетний 35-річний місцевий житель. Під час перевірки отриманої інформації, вона повністю підтвердилася. Чоловік був затриманий на одному із місцевих автобазарів як раз під час продажу викраденої ним автотехніки.

Слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років. Правоохоронці продовжують перевірку щодо причетності зловмисника до схожих злочинів, які сталися в Черкасах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x