У Катеринополі викрили крадія металу

У Катеринополі викрили крадія металу

У Катеринополі раніше судимий чоловік обікрав домоволодіння своєї сусідки. Викрадені металеві предмети вагою близько 400 кілограмів здав на брухт, а кошти витратив на власні потреби. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Катеринопільського відділу поліції звернулась 59-річна місцева жителька та повідомила про крадіжку. Жінка розповіла правоохоронцям, що з подвір’я її домоволодіння невідома особа викрала металеві предмети. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Перевіряючи місцеві пункти металобрухту, поліцейські знайшли викрадені речі та отримали опис підозрюваної особи. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 56-річний місцевий житель, який живе по сусідству з потерпілою. Його запросили до поліції для дачі показів. Слідчому він пояснив, що знав про те, що жінка поїхала на море. Два дні тому, вранці проник на територію її домоволодіння, викрав усі металеві речі і здав на брухт. Виручені кошти витратив на власні потреби.

Речові докази вилучено. За даним фактом Катеринопільскьким відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x