Чоловіка, який підірвав банкомат у Смілі, судитимуть

Чоловіка, який підірвав банкомат у Смілі, судитимуть

Групою прокурорів Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом пошкодження за допомогою вибухівки банкомату у м. Сміла, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 (замах на крадіжку в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 05 липня цього року близько третьої години ночі невідома особа підірвала банкомат одного з акціонерних банків, який знаходився біля одноповерхової нежилої споруди у м. Сміла.

Завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням, своєчасному та швидкому проведенню правоохоронцями необхідних першочергових слідчих (розшукових) дій, особу, причетну до вчинення вказаного злочину, встановлено. Ним виявився непрацюючий місцевий житель, 1982 року народження. Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 5 ст. 185 КК України.

Суд визнав обґрунтованою підозру щодо нього та задовольнив клопотання прокурора про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває, наразі вживаються заходи щодо повного дослідження всіх обставин злочину та скерування справи до суду в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x