Переселенець із Донеччини врятував життя черкащанина

Переселенець із Донеччини врятував життя черкащанина

11 серпня о 15:30 за номером «101» до оперативно-координаційного центру черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС надійшло повідомлення про чоловіка, якого врятували на річці Дніпро. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Як стало відомо, 24-річний Володимир відпочивав на узбережжі Дніпра в районі річкового порту. Коли він купався на відстані близько 20 метрів від берега, його м’язи схопила судома і чоловік почав тонути.

Свідком події став 30-річний Дмитро Пугач, який одразу кинувся у воду. Свого часу Дмитро переїхав до Черкас із Мар’їнки Донецької області у зв’язку з початком військових дій.

Через декілька хвилин йому вдалось витягти потопаючого на берег. Проте Володимир, який «нахапався» води, не подавав ознак життя, тому його рятівник просто на пляжі почав надавати йому невідкладну медичну допомогу.

На щастя, в цей час серед свідків події була Леся, яка мала медичну освіту, і яка одразу перебрала на себе проведення реанімаційних заходів. Її дії були ефективними, тож коли на місце події за викликом прибула бригада «Швидкої медичної допомоги», то чоловіка вже вдалось повернути до життя. Врятованого госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні.

Наразі стан Володимира лікарі оцінюють як стабільно важкий.

З початку року на водних об’єктах зареєстровано 46 пригод, внаслідок яких 36 осіб загинули та 36 осіб вдалось врятувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x