Бійка сталася на засіданні виконкому в Черкасах

Бійка сталася на засіданні виконкому в Черкасах

Під час засідання виконавчого комітету сталася штурханина між підприємцями Олександром Шматком та Олегом Лисаком, а також членом виконавчого комітету, азовцем Дмитром Кухарчуком. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Інфоміст».

Бійка сталася на засіданні виконкому в Черкасах Конфлікт виник під час розгляду питання про демонтаж тимчасової споруди по вулиці Богдана Хмельницького. Підприємець Олександр Шматко зазначив, що також має на цьому місці кіоск і демонтаж є незаконним. «Каменем спотикання» стало те, що підприємець говорив російською.

– Говоріть українською, і тоді члени виконкому зможуть вас зрозуміти, – звернувся до підприємця Кухарчук. Натомість підприємець продовжував говорити російською.

– Ти що, д***л? – обурився Кухарчук.

Опісля в розмову включився ще один підприємець Олег Лисак. Він заявив, що підприємці можуть говорити так, як їм зручно. Він також звернувся до першого заступника міського голови Станіслава Овчаренка, аби той викликав правоохоронців на засідання виконкому.

Під час словесної сутички з місця встав Кухарчук і пішов до підприємців. Між ними відбулася штурханина.

– Ти постійно порушуєш закон, двічі вже зривав засідання виконкому, сядь на місце, – апелював до Лисака заступник міського голови Ігор Коломоєць.

– Я з вами свиней не пас, не тикайте! – кричав у відповідь російською Лисак і продовжував вимагати зупинити засідання і викликати поліцію.

Зрештою емоції таки вдалося вгамувати. Засідання продовжилося.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x