З 5 вересня 2016 року для отримання ЕЦП будуть діяти нові форми реєстраційних карток

Державна податкова інспекція у м. Черкасах повідомляє, що Наказом Інформаційно-довідкового департаменту Державної фіскальної служби України від 10.08.2016 №118 «Про внесення змін до наказу ІДД ДФС від 17.02.2015 №15» затверджено нову редакцію наступних реєстраційних форм:

– Реєстраційна картка (для юридичної особи);
– Реєстраційна картка (для фізичної особи/ фізичної особи – підприємця);
– Додаток до розділу 2 Реєстраційної картки.
Нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису набувають чинності з 5 вересня 2016 року.
Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися віддаленими пунктами реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС до 2 вересня 2016 року включно.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі «Реєстрація користувачів» офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС.
З питань отримання електронного цифрового підпису та відповідної додаткової інформації черкаські платники можуть звертатись до сектору реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Черкаській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДФСУ за адресою: м. Черкаси, вул. Хрещатик, буд.235, каб.108-109, т. 33-91-77.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x