«Пішоходи так само часто порушують ПДР, як і водії» – патрульна поліція

«Пішоходи так само часто порушують ПДР, як і водії» – патрульна поліція

Про заходи, які вживаються з метою стабілізації аварійності у місті Черкаси, а також перші результати проведення місячника безпеки дорожнього руху доповіли начальник Управління патрульної поліції Вадим Лісничук та його заступник Олександр Кокоба. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

«Найбільше автопригод стається через ігнорування водіями правил дорожнього руху, зокрема, через перевищення швидкості руху та керування у стані алкогольного сп’яніння», – зазначив Вадим Лісничук.

«У рамках проведення місячника БДР, працівники провели обстеження вулично-дорожньої мережі. Значні пошкодження асфальтобетонного покриття, відсутність знаків пріоритету, проблемні перехрестя, на яких не завжди працюють світлофори, підвищують рівень аварійності», – додав він.

За інформацією відділу інформаційно-аналітичного забезпечення, у період з 1 березня по 31 липня, у місті сталось 110 ДТП, в яких постраждало 148 осіб, 6 осіб загинуло.

«Пішоходи так само часто порушують ПДР, з чим ми зараз починаємо активно боротися», – наголосив Олександр Кокоба.

Наприкінці брифінгу керівники Управління патрульної поліції запросили до співпраці всіх зацікавлених громадян, представників громадських організацій та журналістів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x