Лікуємо грибок у домашніх умовах

Лікуємо грибок у домашніх умовах

Улітку підхопити грибок стопи легко: спека, відкрите взуття, річка або море: ці фактори сприяють виникненню захворювання. Чим швидко вилікуватися від мікозу?

Морською сіллю. У прохолодній воді розчинити сіль і соду. Робити ванночку потрібно 30 хвилин. Відразу після цього ноги необхідно сполоснути в чистій воді.
сіль (можна використовувати морську) – 15 г;
сода – 10 г;
вода – 5 л.
Яблучним оцтом. Підігрійте воду до 45 градусів. Додайте в неї оцет і сіль. Добре перемішайте все й опустіть у воду ноги хвилин на 20. Тим, у кого вже почали розшаровуватися нігті, потрібно лікувати грибок на ногах в домашніх умовах за допомогою ванни з марганцівкою і гірчицею.
яблучний оцет – 30 мл;
морська сіль – 100 г;
вода – 5 л.
Гірчицею. Розчиніть у воді мило. Додайте в неї марганцівку, соду і гірчицю. У ванночці ноги слід тримати не менше 15 хв.
вода – 5 л;
марганцівка – ½ ч. л.;
господарське мило – 5 г;
гірчиця (суха) – 15 г;
сода – 10 г.
Часником. Розрізати зубок часнику навпіл, умочити в сіль і прикладати до уражених місь. Можна приготувати кашку з часнику і солі — натирати нею шкіру, робити примочки.
Борною кислотою. Перед сном розпарити ноги і вологі ноги попудрити порошком борної кислоти, не забуваючи простір між пальцями, надіти шкарпетки. Грибок стопи швидко проходить.
Винним оцтом. При мікозі стоп ноги слід добре вимити і занурити ступні в міцний винний оцет. Лягти спати в шкарпетках, просочених оцтом.
Винний оцет – 1 л.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x