«Миронівський хлібопродукт» збирається знизити експорт до Митного союзу

«Миронівський хлібопродукт» збирається знизити експорт до Митного союзу

МХП цього року планує експортувати до Митного союзу 50 тис. тонн курятини.

Про повідомляє УНІАН.

Найбільший виробник м’яса птиці в Україні агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт» (МХП) в 2014 році планує скоротити частку зовнішніх поставок м’яса птиці, що припадає на країни Митного союзу, до 28-30 % з 45 % в 2013 році.
Про це повідомила керівник відділу по роботі з інвесторами та ЗМІ агрохолдингу Анастасія Соботюк.

– Минулого року на Митний союз припадало близько 45 % наших експортних поставок. У 2014 році ми плануємо знизити цю частку до 28-30 %, – сказала Соботюк.

Всього, за її словами, МХП цього року планує експортувати до Митного союзу 50 тис. тонн курятини, зокрема 25 тис. тонн – в Російську Федерацію.

Що стосується обмеження поставок продукції «Миронівської птахофабрики» до країн Митного союзу, то Соботюк повідомила, що компанії досі не повідомили, які шкідливі організми і в якій партії продукції були виявлені ветеринарним відомством Росії.

Довідково. Агрохолдинг «Миронівський хлібопродукт » – один з найбільших українських виробників аграрної продукції. На ринку холдинг представлений торговими марками «Наша Ряба» , «Легко!» , «Дружба народів» , «Бащинський» , «Європродукт» , «Сертифікований Ангус» , «Фуа Гра». Земельний банк компанії складає близько 360 тис. гектарів. Зокрема, агро холдингу належать землі й підприємства у Канівському, Катеринопільському, Корсунь-Шевченківському, Черкаському та інших районах нашої області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x