Завтра на Чорнобаївщині відбудеться свято богатирської сили

Завтра на Чорнобаївщині відбудеться свято богатирської сили

Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного традиційно відбудеться на його історичній батьківщині – в селі Красенівка на Чорнобаївщині. Силачів та гостей свята там чекають завтра – 20 серпня. Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

У програмі заходу: турнір із греко-римської боротьби за участю майстрів спорту та майстрів спорту міжнародного класу, богатирське шоу «Найсильніша людина свята-2016», змагання «Найспортивніше село-2016», показові виступи вихованців Європейської федерації Лао-Тайських бойових мистецтв «Білий лотос», виставки, святкова лотерея, розважальна програма для дітей, феєрія танцю, музичний фестиваль, дискотека та багато іншого.

Для журналістів оголошено конкурс на кращу публікацію, створення теле-, та радіопрограм з висвітлення життя та діяльності І.М. Піддубного та матеріалів про Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного. Переможці отримають грошові премії.

Нагадаємо, Іван Піддубний – український спортсмен-борець, шестиразовий чемпіон світу з боротьби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x