У Черкасах у День Незалежності відбудеться фестиваль тімбілдінгу

У Черкасах у День Незалежності відбудеться фестиваль тімбілдінгу

Фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge 2016» вперше відбудеться 24 серпня у День Незалежності у Долині троянд. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Як визначають організатори, фестиваль командотворення «Summer Challenge» – це перший приклад реалізації масштабного проекту силами активної громади м. Черкаси.

Захід складатиметься із 5 основних подій: смачна погулянка «ПІКНІК НА УЗБІЧЧІ», дитяча лабораторія розваг «РОЗУМАРІУМ», простір розвитку «NOVA», інтерактивна презентація учасників конкурсу громадських проектів «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ», тімбілдінг за участі команд бізнесу та влади «SUMMER CHALLENGE». Жителі міста, які сформують команди (у команді 5 осіб) також зможуть взяти участь у змаганнях. Учасники тімбілдінгу проходитимуть випробування на 25-ти локаціях згідно маршрутних листів.

– Фестиваль, зокрема і конкурс громадських проектів, має стати мостом, який з’єднає бізнес і громадські організації, – зазначає ініціатор фестивалю тімбілдингу Ольга Касьянова. – До всього ми хочемо спровокувати жителів міста на здійснення мрій та втілення ідей.

Фестиваль тімбілдінгу «Summer Challenge» відбудеться за підтримки черкаської міської ради і, це справжній тімбілдінг для тих, хто готовий взяти на себе відповідальність і організувати разом подію національного значення у новому форматі.

Зазначимо, що як правило жителі міста звикли, що у форматі фестивалю проходить відповідна програма, яка запропонована їм заздалегідь, у форматі фестивалю тімбілдінгу «Summer Challenge 2016» кожен може виразити себе та реалізувати свій проект на благо громади. Тобто, не питай, що місто може зробити для тебе – пропонуй, що ти можеш зробити для міста. Заявки відповідних проектів на участь у фестивалі приймалися до 1 серпня.

Тож, на День Незалежності у Долині троянд працюватиме презентаційний майданчик 25 соціальних проектів, запланованих для реалізації в Черкасах з винагородою у 25 тисяч гривень.

Програма фестивалю:

12-00 – 17-00 – проведення фестивалю тимбілдінгу «SUMMER CHALLENGE 2016».
12-00 – 20-00 – проведення конкурсу громадських проектів «ЧЕРКАСИ: Я ЦЕ РОБЛЮ!». Відбуватиметься інтерактивна презентація проектів: на сцені та на індивідуальних майданчиках.
12-00 – 20-00 – робота проекту «ПІКНІК НА УЗБІЧЧІ».
12-00 – 20-00 – робота лабораторії дитячих розваг «РОЗУМАРІУМ».
12-00 – 20-00– робота зони «ПРОСТІР РОЗВИТКУ «NOVA».
12-00 – 20-00 – чемпіонати з кросфіту від «МАЙЯМІ ЖИМ».
17-00 – 20-00 – робота локацій «SUMMER CHALLENGE 2016» для відвідувачів.
Мешканці міста, які сформували команди (у кожній команді має бути 5 осіб), можуть взяти участь у змаганнях (25 локацій). За підсумками проходження буде визначена команда-переможець, яка буде відзначена призом організаторів.
18-00 – 19-00 – фітнес-танці ПРОСТОНЕБА.
19-00 – 22-00– святкова концертна програма за участю місцевих колективів: гурт «4 MenintheBoat», гурт «ПЕЧВОРК»,«8 И ЮЛЯ», ді-джей WUDUS та нагородження найкращих команд й вручення бізнес-гранту переможцям конкурсу «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x