Відбувся районний огляд-конкурс \”Таланти твої, Драбівщино\”

Відбувся районний огляд-конкурс \”Таланти твої, Драбівщино\”

З метою підтримання аматорського мистецтва восьмого лютого в залі районного Центру культури та дозвілля стартував традиційний районний огляд-конкурс самодіяльної народної творчості \”Таланти твої, Драбівщино\”, присвячений 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка, 60-й річниці утворення Черкаської області, 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників, 25-й річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі Драбівської РДА.

З вітальним словом до аматорів народного мистецтва звернувся голова районної державної адміністрації Олександр Савенко, який привітав всіх присутніх любителів народної творчості, які зберігають і примножують культурну спадщину району, з початком творчих ужинків у галузі культури.

Право відкриття творчого звіту було надано колективам художньої самодіяльності Степанівського, Великохутірського та Вершинозгарського закладів культури, які продемонстрували свій високий рівень виконавської майстерності на районній сцені. Цього дня вони подарували глядачам незабутні хвилини спілкування з народною піснею, запальним танцем, дотепним гумором.

З особливим задоволенням справжні любителі народного мистецтва слухали народні аматорські – хоровий колектив, родинний колектив \”Розрада\”, фольклорний колектив, драматичний колектив Степанівського сільського Будинку культури, народний аматорський хор, вокальний ансамбль \”Надвечір\’я\” та солістів Великохутірських сільських клубних установ, народний аматорський фольклорно-автентичний колектив \”Придани\” з Вершинозгарського Будинку культури.

У фойє Центру культури і дозвілля драбів\’яни та гості селища мали змогу переглянути виставку майстрів декоративно-прикладного мистецтва села Великий Хутір, Верхня Згарь та Степанівки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x