Сергій Куліш розповів, як ставиться до уваги публіки

У суботу 20 серпня свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного відбулося у Красенівці, Чорнобаївський район. Серед почесних гостей був і новоспечений срібний призер змагань із кульової стрільби на Олімпіаді Сергій Куліш. Інформує власкор \”Нової Доби\”.

Особливо гучними оплесками привітали глядачі Сергія Куліша, призера цьогорічних Олімпійських ігор. Молодий спортсмен лише кілька днів тому повернувся із Бразилії в Україну. Тепер до нього прикута особлива увага не лише черкаської публіки, але й всієї України. Так, у неділю Сергій був гостем олімпійської студії на «Першому національному».

Сергій Куліш розповів, як ставиться до уваги публіки На святі ж до молодого спортсмена часто підходили із привітаннями, запитаннями, бажанням зробити фото на пам\’ять. Сергій Куліш оцінює таку хвилю популярності розважливо.

«До уваги публіки я вже звик. Завершаться Олімпійські ігри, тоді, думаю, з мене цей тягар трохи спаде. Після змагань і перельоту я вже трохи відновився та відпочив. Зараз мене запрошують на різні заходи, прес-конференції, інтерв’ю. Це дещо стомлює, але я тримаюся, все добре» – прокоментував стрілець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x