У Крутьках пройшов шаховий турнір до Дня Незалежності

У Крутьках пройшов шаховий турнір до Дня Незалежності

У сільському Будинку культури села Крутьки Чорнобаївського району відбувся VIІ традиційний регіональний шаховий турнір пам’яті братів Призів, присвячений 25-ій річниці Незалежності України. На турнір прибули 30 спортсменів з Чорнобаївського, Черкаського, Золотоніського, Драбівського районів. Змагання проводилось за швейцарською системою в 7 турів.

Учасників змагань та почесних гостей, серед яких – рідні та знайомі братів Призів, привітали Крутьківський сільський голова Ольга Положай та рідна сестра Призів Наталія Семенівна, яка мешкає в Київській області. За станом здоров’я вона не змогла прибути, тому вітання лунали через підсилювач в телефонному режимі.

У Крутьках пройшов шаховий турнір до Дня Незалежності

Як повідомив суддя змагань – директор Крутьківського сільського Будинку культури Володимир Колісник, в напруженій боротьбі І місце виборов першорозрядник із шахів золотоніський переселенець з Донецької області Андрій Чопоров. На ІІ місці – кандидат у майстри спорту з Черкас Валерій Іванько. ІІІ — у першорозрядника В’ячеслава Олексенка із Золотоноші. ІV місце здобув Олександр Гейко з Драбівського району, V – 80-річний ветеран із Васютинець Чорнобаївського району Іван Іванов, VІ – місцевий шахіст Василь Воропай з Крутьок.
Названі переможці нагороджені грамотами Крутьківської сільської ради та грошовими преміями. Ще 5 учасників від організаторів турніру – місцевого товариства „Агроко”, сільської ради, рідних братів Призів – шахову літературу за незмінну активну участь в усіх 7 турнірах пам’яті братів Призів.
Після змагання відбувся поминальний обід.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x