Голова Жашківської РДА прозвітував за півроку роботи

Голова Жашківської РДА прозвітував за півроку роботи

Днями проведено перше пленарне засідання сьомої сесії Жашківської районної ради, яке провів її голова Максим Салій. Традиційно після розгляду депутатських запитів депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. «Нова Доба» про це дізналася в Жашківській районній раді.

Одним з перших на пленарному засіданні розглянуто питання про звіт голови районної державної адміністрації щодо виконання делегованих районною радою повноважень за 1 квартал 2016 року, з яким присутніх ознайомив голова РДА Сергій Бойко.

Крім того, було затверджено звіти про виконану роботу Жашківським районним фізкультурно-спортивним клубом «Колос» та Жашківською районною дитячо-юнацькою спортивною школою за 6 місяців 2016 року.

Внесено зміни до вже діючих програм, зокрема: розвитку культури на 2016 рік, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території Жашківського району на 2016 -2020 роки, здоров’я населення Жашківщини на 2016-2017роки , профілактики злочинності в Жашківському районі на 2016-2020 роки, запобігання соціальному сирітству, подолання бездоглядності та безпритульності серед дітей на 2011-2016 роки.

У порядку контролю заслухано хід виконання вже діючих програм, зокрема: розвитку газети «Жашківщина» та розширення поінформованості населення району на 2013-2017 роки, зайнятості населення Жашківського району на період до 2017 року, «Шкільне харчування» на 2015-2019 роки та затверджено ряд нових: районну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» на 2016-2020 роки та розвитку громадянського суспільства та поінформованості населення на період до 2020 року.

Народні обранці не підтримали ряд питань із затвердження технічної документації із землеустрою щодо нормативної грошової оцінки земельних ділянок державної власності, зокрема, ТОВ «Нові продукти» та громадянину Іжку І.П.

Також депутатами не підтримано жодного проекту рішення щодо пониження ступенів загальноосвітніх шкіл.

Питання щодо закриття Жашківського міжшкільного навчально – виробничого комбінату депутати вирішили розглянути на другому пленарному засіданні, яке відбудеться 30 серпня 2016 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x