Черкаські правоохоронці вшанували загиблих колег

Черкаські правоохоронці вшанували загиблих колег

Сьогодні особовий склад Головного управління Національної поліції вшанував співробітників, що загинули під час виконання службових обов’язків. Ми пам’ятаємо кожен крок, який вів героїв до подвигу, тому світла пам’ять про них живе вічно в наших серцях. «Нова Доба» про це дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.
22 серпня в нашій державі відзначається День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків. З нагоди цієї дати біля пам’ятного знаку ГУНП в Черкаській області зібралися керівники Управління, колеги-правоохоронці, близькі і родичі загиблих, щоб висловити глибоку вдячність усім, хто, не вагаючись, віддав своє життя, залишившись вірним Присязі та своєму народу.

Зі словами скорботи звернувся керівник Главку Валентин Кожухівський до рідних і близьких загиблих, зазначивши, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку та допомогу зі сторони ГУНП.
Потім присутні вшанували загиблих правоохоронців хвилиною мовчання. В пам\’ять про колег, життя яких забрали злочинці, було проведено молебень за упокій душі померлих, після якого у небі відзвучали постріли салюту шани та відбулося покладання квітів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x