Дитячий садок на Катеринопільщині отримав допомогу від народного депутата

Дитячий садок на Катеринопільщині отримав допомогу від народного депутата

Село Кайтанівка розташоване в центрі Катеринопільського ра­йону за 16 км від Катеринополя. Уперше в історичній літературі село згадується в 1741 році. Ще у XVIII ст. сюди заїхав чоловік на ім’я Кайтан зі своєю сім’єю. Йому сподобалась місцевість під лісом із двома водоймищами та невеличкою річечкою, яка нині називається Вербівкою. До Кайтана згодом приєдналися поселенці, і так виросло село, яке й було назване в ті роки Кайтанівкою.

Нині населення села становить 614 осіб, із них 305 осіб працездатного віку, 64 – дітей шкільного віку, 23 – дошкільнят. На території села працює школа, дитячий садок, фельдшерсько-акушерський пункт, сільський Будинок культури, бібліотека. Сільсько­господарською діяльністю займається 9 фермерських господарств і 1 сільськогосподарське підприємство, також на території села працюють 2 приватні підприємці.
Дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок» побудований 1965 року й розрахований на 35 дітей, однак нині садок відвідують лише 23 вихованці. Наш садок у селі – це велика колиска для дітей, які приходять сюди з перших років життя. Разом із вихователями вони тут фантазують, досліджують, переживають різні емоції, розмірковують, одним словом – потроху опановують велику науку життя. У своїй роботі вихователі дитсадка використовують різні форми роботи для того, щоб створити найкращі умови для особистісного самовизначення кожної дитини, своєчасного виявлення, підтримки та розвитку природних нахилів та здібностей дітей.
У нашому садку працюють дві різновікові групи. Ми маємо спортивну залу, 2 кімнати для проведення занять та ігор, спальню та санвузол. У цьому році зроблено поточний сучасний ремонт кухні та їдальні, але зупинятися на досягнутому нам не хочеться. Ми мріємо, щоб наші дітки мали всі належні умови для всебічного розвитку, проте, на жаль, без допомоги небайдужих людей не можемо забезпечити наших малюків сучасними безпечними ігровими середовищами, які так їм необхідні.
Тож, порадившись, ми вирішили звернутися за допомогою до нашого народного депутата Геннадія Бобова. Жителі нашого села надіслали запит до районної громадської приймальні депутата. Ні на хвильку не сумнівалися – нам допоможуть. Адже Геннадій Борисович відомий на Черкащині своїми довгостроковими програмами розвитку й уже допомагав нашому закладу раніше. Завдячуючи йому, ми маємо ноутбук, мультимедійний проектор і проекційний екран, за допомогою яких вихователям удалося значно покращити проведення занять і більш ефективно організовувати відпочинок дітей.
І от тепер маємо ще й сучасне ігрове середовище, від якого діти просто в захваті. Тож ми щиро дякуємо депутату за небайдужість до наших проблем і постійну турботу про дітей. Бажаємо Вам, Геннадію Борисовичу, усіх гараздів та успіхів у праці! Нехай Ваше добро повернеться до Вас сторицею і буде гідно оцінене людьми.

Колектив працівників ДНЗ «Дзвіночок» с. Кайтанівки
Катеринопільського району

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x