Визначено найкращих спортсменів області

Визначено найкращих спортсменів області

Обласне управління у справах сім’ї молоді та спорту спільно з відділенням НОКу назвало лауреатів спортивного року Черкащини. Урочиста церемонія відбулася сьогодні, 12 лютого, у черкаському Будинку вчителя. Переможців визначали відразу у чотирнадцятьох номінаціях. Цікаво, що саме голосування членів експертної комісії відбулося ще наприкінці грудня. Кращих з кращих обирали 16 членів комісії, серед яких був і «Черкаський спорт».

Про це «Нову Добу» поінформували на сайті «Черкаський спорт».

Традиційно найінтригуючими номінаціями цього вечора були «кращий спортсмен» та «спортсменка», «тренер» і «команда року».
Було прийняте рішення називати відразу трьох «кращих», причому самі учасники не знали, хто з них набрав найбільшу кількість голосів під час голосування. Однак ми оприлюднимо точні цифри голосів. Так кращим спортсменом року став боксер Олег Прудкий, за якого
проголосували всі 16 членів комісії. Це ж звання отримав і снайпер – Сергій Куліш (15 голосів), третім став легкоатлет – Денис Нечіпоренко (5).

Серед найкращих спортсменок переможницями стали легкоатлетка Валерія Семенькова (14 голосів), фехтувальниця Марина Семенько (14) та Дар’я Шаріпова (кульова стрільба).

Найкращою командою року було визнано чемпіонів України та бронзових призерів юнацької Євроліги – «Черкаські Мавпи-96» (11 голосів), команду ШВСМ з хокею на траві (10) та пару пляжних волейболістів Булатецький-Романенко (6). Серед найкращих меценатів був Володимир Лашкул (14), Андрій Більда (13) та Віталій Войцехівський (6).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x