25 громадських проектів змагалося за 25 тисяч від черкаського бізнесу

25 громадських проектів змагалося за 25 тисяч від черкаського бізнесу

Під дощем і поривами вітру 25 громадських проектів «ЧЕРКАСИ. Я ЦЕ РОБЛЮ» (посилання на попередній матеріал) змагалися за 25 тисяч гривень на втілення від бізнесменів обласного центру. Серед ініціатив – різноманітні школи, тренінги, майстерні з цільовою аудиторією від дітей до людей старшого віку. З авторами кількох проектів поспілкувалися і журналісти «Нової Доби».

«Музичні імпрези України» – таку назву має один із мистецьких проектів – учасників конкурсу. Його мета – популяризація академічної музики в Черкасах. Організатори – викладачі та випускники Черкаського музичного училища ім. Гулака-Артемовського.
Ми використовуємо тільки живий звук, уже проводили кілька фестивалів у сквері за Черкаською ОДА, а головна наша мета – популяризація класичної музики за допомогою концертів, – коментує випускниця Черкаського музичного училища ім. Гулака-Артемовського Дар’я Кошелева.
А актори Черкаського обласного музично-драматичного театру планують створити в обласному центрі новий незалежний театр. Презентуючи свій проект, вони представили уривок із рок-вистави «Дон-Жуан».

25 громадських проектів змагалося за 25 тисяч від черкаського бізнесу

«Черкаси в ракурсі» – проект черкаських фотографів та екскурсоводів. Провівши серію безкоштовних екскурсій для жителів та гостей міста, а також низку майстер-класів з фотографії, автори проекту зробили 25 поштових листівок із найвизначнішими місцями обласного центру. Нині планують створення туристичного путівника Черкасами.
– Плануємо, що путівник буде кількома мовами. З іноземних точно буде англійська і німецька, – коментує фотограф-аматор Ольга Мельник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x