Жителя Золотоніщини двоє чоловіків зв’язали, побили і пограбували

Жителя Золотоніщини двоє чоловіків зв’язали, побили і пограбували

Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено двох жителів Золотоніського району за вчинення розбійного нападу та незаконне заволодіння транспортним засобом. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Встановлено, що злочинці у вересні 2015 року в с. Гельмязів, Золотоніського районувибили двері і проникли до домоволодіння місцевого жителя. Побили потерпілого, погрожували йому, зв’язали руки та ноги скотчем.

Украли гроші, після чого проникли до гаража потерпілого, звідки украли машину.

За вказаних обставин злочинці вчинили кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 187 КК України, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу та погрозою застосування такого насильства (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло, ч. 2 ст. 289 КК України – тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб з проникненням у приміщення.

Суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив одного із злодіїв до покарання у виді 5 років один місяць позбавлення волі, іншого до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x