Проект аквапарку в Умані презентувала студентка міському голові

Проект аквапарку в Умані презентувала студентка міському голові

Аквапарк в Умані. Проект нової зони розваг і відпочинку розробила студентка УДПУ. Він може з’явитись зі сторони третього входу в Софіївку, який планують відкрити до 2021 року. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Вечірня Умань».

Проект аквапарку в Умані презентувала студентка міському голові Проект аквапарку з розширеною інфраструктурою презентувала студентка Наталія Степанова під час спільного круглого столу «молодь – майбутнє міста Умань».

«Аквапарк має стати центром активного здорового відпочинку для уманчан і гостей міста, та працювати у будь-яку пору року. За розробленим макетом, на його території працюватиме кафе на воді – це стане фішкою майбутнього закладу», розповідає авторка ідеї Наталія Степанова.

Запропонований проект зацікавив міську владу. У майбутньому він може розташуватись зі сторони третього входу у Софіївку:

Проект аквапарку в Умані презентувала студентка міському голові «Для міста, яке хоче розвиватись туристично, порект цілком реальний. Профінансувати його може, як міський, так і державний бюджет, адже зараз ми активно працюємо над створенням третього входу в Софіївку з розширеною інфраструктурою, саме там може знайтись місце для аквапарку» – зазначив мер міста Олександр Цебрій.

Дмитро Безверхній, учасник круглого столу, вважає: «Умань завжди мала проблеми з водопостачанням, а будівництво аквапарку є нерентабельним використанням обмежених ресурсів води».

На що Олександр Цебрій, мер міста, повідомив: «За останній рік втрати води при постачанні зменшились від 70% до 35%, за рахунок встановлення лічильника. До кінця року втрати води плануємо знизити до 30%».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x