На Монастирищині відкрили меморіальні дошки воїнам-«афганцям»

На Монастирищині відкрили меморіальні дошки воїнам-«афганцям»

До 25-річчя з дня виведення радянських військ з Республіки Афганістан у селі Терлиця та селищі Цибулів на Монастирищині відкрили меморіальні дошки воїнам-\”афганцям\” – Григорію Кшемінському та Вікторові Корченюку, які загинули в Республіці Афганістан, виконуючи інтернаціональний обов’язок.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Монастирищенської РДА.

У відкритті меморіальних дошок узяли участь голова райдержадміністрації Володимир Басанець, заступник голови районної ради Тарас Пачесюк, воїни-інтернаціоналісти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, родичі загиблих, учні, педагогічні колективи, жителі сіл.

Почесне право відкрити меморіальні дошки воїнам-інтернаціоналістам Григорію Кшемінському та Віктору Корченюку було надано учаснику бойових дій в Республіці Афганістан, голові районної спілки ветеранів Афганістану Леонідові Прудиусу та голові районної державної адміністрації Володимирові Басанцю.

Присутні вшанували пам\’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання. Після відкриття меморіальних дошок учасники зібрання відвідали могили Григорія Кшемінського та Віктора Корченюка на місцевих кладовищах та поклали квіти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x