Як витратити 190 млн гривень, пропонують у Черкаському міськвиконкомі

Як витратити 190 млн гривень, пропонують у Черкаському міськвиконкомі

Учора Черкаський МВК затвердив проект програми соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік. Його має затвердити сесія міської ради.

Директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод розповіла, що Програма передбачає концентрацію ресурсів на вирішення ключових проблем розвитку міста. Зокрема, ремонт та реконструкцію доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, систем зовнішнього освітлення. А також – капітальний ремонт закладів освіти та медицини, придбання майна для дітей-сиріт, реконструкцію та облаштування спортивних майданчиків і ще багато іншого.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі Черкаської міськради.

Заходи Програми узгоджені з бюджетом м. Черкаси на 2014 рік та фінансуються за рахунок коштів міського бюджету, субвенцій з обласного та державного бюджетів, коштів підприємств та інвесторів.

– У процесі виконання Програма може уточнюватися. Зміни та доповнення до Програми затверджуються Черкаською міською радою, – повідомила Ірина Іванівна.

Опубліковані й конкретні цифри (див. малюнок).

Як витратити 190 млн гривень, пропонують у Черкаському міськвиконкомі

Наприклад, на ремонт доріг та тротуарів пропонують витратити 55,5 млн грн., понад 10 млн – на ремонт ліфтів. Цілих шість з половиною мільйонів (!) пропонується віддати Центральному стадіону. А от зоопарку – всього півмільйона. Навіть на зупинки громадського транспорту більше – 700 тисяч гривень! Звісно, радує те, що депутати ще мають змогу щось обговорювати й змінювати, бо приміром, менше 400 тисяч гривень на утилізацію ТПВ (простіше кажучи, на сміттєвий полігон, який давно вже відпрацював свій ресурс) здається замало.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x