В об’єднаних громадах створять ЦНАПи

В об’єднаних громадах створять ЦНАПи

На сьогодні трьома об’єднаними територіальними громадами – Білозірською, Мокрокалигірською та Єрківською прийняті рішення про створення центрів надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП). Основне завдання яких полягає у створенні зручних та доступних умов для отримання необхідних громадянам послуг при особистому зверненні до адміністратора ЦНАП.
Так, 26 серпня 2016 року Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації організовано та проведено семінар-навчання на тему: «Функціонування центрів надання адміністративних послуг при об’єднаних територіальних громадах» для голів сільських, селищної рад, керівників та адміністраторів ЦНАП. «Нова Доба» про це дізналася в Департаменті регіонального розвитку ЧОДА.

Начальник відділу розвитку адміністративних послуг та регуляторної політики Зарудніцька Олеся Петрівна розповіла про нормативно-правові акти, якими необхідно керуватися в роботі ЦНАП, були обговорені вимоги до приміщень ЦНАП, які послуги можуть надаватися в ЦНАП при об’єднаних територіальних громадах, основні функції керівника та адміністратора ЦНАП, як потрібно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу про ЦНАП.
Після чого учасники семінару відвідали ЦНАП міста Черкаси та з практичної точки зору подивилися на його роботу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x