Кам’янчани вшанували пам’ять загиблих під Іловайськом

Кам’янчани вшанували пам’ять загиблих під Іловайськом

«Іловайський котел» у наших літописах залишиться як величезна трагедія і водночас – приклад героїзму і самовіддачі тих людей, які, попрощавшись із життям, дивом повернулися додому живими. 29 серпня 2016 року відбувся мітинг-реквієм за загиблими рік тому під Іловайськом.
Вшанувати пам’ять загиблих прийшли керівники району, волонтери, громадськість міста. Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

— Сьогодні ми вшановуємо пам’ять загиблих воїнів, учасників антитерористичної операції під Іловайськом. Два роки тому в Іловайську на Донеччині в оточенні опинилися кілька тисяч українських військових як із частин збройних сил України, так і з добровольчих батальйонів. Сотні бійців повернулися з Іловайська додому в трунах, чимало поховані у безіменних могилах, а є й такі, які досі лежать в землі під Іловайськом. Сотні стали інвалідами, або отримали каліцтва. Сотні пережили пекло полону, багато хто – й досі в катівнях бойовиків, — сказав у своїй промові перший заступник голови районної державної адміністрації Богдан Солошенко.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.
Цього дня, священнослужителями різних конфесій проведені молебні за воїнами, які загинули захищаючи нашу державу, за Україну та український народ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x