Черкащина посідає третє місце в Україні за темпами розвитку галузі освіти

Черкащина посідає третє місце в Україні за темпами розвитку галузі освіти

Як наголосив директор департаменту освіти та науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, наша область посідає третє місце в Україні за темпами розвитку галузі. Левова частка всіх успіхів на педагогічній нині – досягнення Черкас. Інформація прозвучала на традиційній обласній педагогічній конференції. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

– Якщо взяти до уваги результати зовнішнього незалежного оцінювання, то учні саме з Черкас займають провідні місця на фоні всієї області, – сказав Валерій Вікторович.

Як розповіла головна освітянка міста Марина Бакланова, п’ять випускників із усієї області склали ЗНО на максимальну кількість балів – 200, при цьому, 4 із них – учні зі шкіл Черкас. Загалом ЗНО цього року склали 1 367 одинадцятикласників.

За її словами, нині в місті загальноосвітні заклади відвідує 24 339 учнів.

– Нині ми спостерігаємо позитивну динаміку в кількості школярів і прослідковуємо тенденцію в напрямку збільшення, – сказала директор департаменту освіти та гуманітарної політики.

Загалом же серед завдань, які перед собою ставлять самі ж педагоги, – підвищення якості освіти (як у школах, так і в позашкіллі чи в садочках) в цілому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x