Для чорнобаївських шкіл придбали два шкільні автобуси

Для чорнобаївських шкіл придбали два шкільні автобуси

29 серпня 2016 року відбулась конференція працівників освіти Чорнобаївського району, на яку зібрались делегації педагогічних працівників всіх навчальних закладів району. У фойє районного Будинку культури відбулася виставка – звіт творчості вихованців РЦДЮТ «Світ дитячих фантазій». У ході виставки проходили майстер-класи від керівників гуртків РЦДЮТ. Перед початком роботи конференції хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували Героїв Небесної Сотні. «Нова Доба» про це дізналася в Чорнобаївській РДА.

З доповіддю «Про роботу освітньої системи району у 2015-2016 навчальному році та завдання педагогічних колективів у вирішенні пріоритетних напрямів її розвитку в 2016-2017 навчальному році» виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна.
Голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда в своєму виступі проаналізував досягнення освітньої галузі, окреслив шляхи вирішення проблем та першочергових завдань, а також вручив ключі від двох новопридбаних шкільних автобусів для Іркліївської ЗОШ та Лукашівського НВК. Шкільні автобуси були придбані на умовах співфінансування за принципом 50х50 (50% – кошти місцевого бюджету, 50% – кошти обласного бюджету).
Під час конференції голова райдержадміністрації Сергій Джоболда та заступник голови районної ради Анатолій Нужний урочисто нагородили грамотами районної державної адміністрації та районної ради кращих педагогічних працівників району за сумлінну працю, впровадження сучасних форм, методів навчання і виховання підростаючого покоління.

Продовжили церемонію нагородження начальник відділу освіти Раїса Піддубна та голова районної ради Профспілки працівників освіти Раїса Панаско, які вручили грамоти відділу освіти райдержадміністрації та районної ради профспілки працівників освіти і науки. В ході районної педагогічної конференції вносилися пропозиції. Всі вони будуть включені до проекту рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x