Уманські депутати внесли зміни до бюджету і перейменували навчальні заклади

Уманські депутати внесли зміни до бюджету і перейменували навчальні заклади

16 позачергова сесія Уманської міської ради відбулась 29 серпня. Депутати ухвалили 6 рішень. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

Депутати внесли зміни до міського бюджету на 2016 рік у зв’язку з перевиконанням плану надходжень бюджету розвитку на 219 тисяч гривень. З цих коштів 60 тис. грн. спрямовано на капітальний ремонт протитуберкульозного диспансерного відділення Уманської міської лікарні.

Також рішенням сесії були перейменовані два загальноосвітні заклади міста. Уманська міська гімназія змінила назву на навчально-виховний комплекс «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання».

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Ю.О. Гагаріна – педагогічний ліцей відтепер називатиметься Уманським навчально-виховним комплексом № 17 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад».

Крім того, депутати надали дозвіл на розробку проекту землеустрою КП «Комунальник», де розташовуватиметься притулок для тварин.

Розглянули міські обранці і кадрові питання, зокрема заяву про звільнення з посади заступника міського голови Ольги Радченко. Також у зв’язку із зміною місця проживання повноваження депутата міської ради склала Галина Мазур.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x