Уманчанин – бронзовий призер чемпіонату України

Уманчанин – бронзовий призер чемпіонату України

Днями в Харкові проходив чемпіонат України з боксу серед молоді (1996-97 р.н.). У змаганнях узяли участь 231 учасник з усіх областей нашої держави. Серед них чемпіони світу, Європи.

Про це «Новій Добі» повідомили на сайті «Черкаський спорт».

За результатами цього турніру тренер збірної України в цій віковій групі (Зверєв В.П.) формуватиме збірну України, яка в середині лютого проведе навчально-тренувальний збір перед Міжнародними турнірами в Донецьку та Анапі. Черкащину представляли 7 боксерів і з них 4 з Умані, а саме: Колісніченко Олександр та Овсянніков Євген (49 кг), Петриченко Ярослав та Підіпригора Назар (69 кг).

У другому бою спіткнувся черкащанин Мирослав Гончар, програвши доволі сильному боксеру з Івано-Франківська – Володимиру Федораку. Вигравши по 2 поєдинки, посіли 5 місця наші Олександр Колісніченко та Чрослав Петриченко. Останній у рівному бою програв МС, учаснику чемпіонату світу – Андрію Терегері з Броварів. Також 5-те місце посів боксер з Чорнобаю – Сергій Мунька, який дав бій МС, учаснику чемпіонату Європи Терещуку Віталію з Вінниці.

Єдиним призером став уманчанин – Євген Овсянніков. Вихованець тренерів Петриченка В.Б. та Посовеня Р. Я. лише в півфіналі змушений був знятися з бою через прикру травму спини. А протистояти йому в півфіналі мав МС, дворазовий переможець чемпіонатів Європи,учасник чемпіонату світу Даніель Лапін з Криму. Таким чином Овсяніков задовільнився бронзою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x