З місцевих бюджетів спрямують більше 20 мільйонів гривень на ремонт доріг

З місцевих бюджетів спрямують більше 20 мільйонів гривень на ремонт доріг

Депутати обласної ради підтримали програму фінансування ремонту доріг державного значення, які проходять територією області. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Інфоміст».

Як зазначається у пояснювальній записці, програма дозволить області отримати із державного бюджету на поточний ремонт доріг 214 034,48 тис. грн. Однак це стане можливим за умови, якщо з місцевих бюджетів усіх рівнів на цю потребу буде спрямовано на 10% (тобто 20 млн грн).

«За» проголосували 67 народних обранців.

Зазначимо, що питання програми було єдиним у порядку денному позачергового сесійного засідання облради. Тим не менш, обговорення питання зайняло більше 1,5 години.

Зокрема, у ході дискусії член фракції ВО «Свобода» Сергій Воронов зробив зауваження, що подібні програми повинні прийматися навесні, коли є більше часу на ремонт доріг. За словами голови облради Олександра Вельбівця, ця програма надасть можливість виділяти кошти із місцевих бюджетів на поточний ремонт і вона не прив’язана до часу.

Також зауваження щодо програми лунали від радикалів Миколи Булатецького і Гайовича та від батьківщинівця Михайла Мушієка. Вони критикували якість виконання робіт по ремонту доріг в області. Після обговорення представники «Свободи» проанонсували створення комісії, що контролюватиме ремонт доріг за програмою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x