Школа № 33 – чемпіони Черкас з баскетболу серед дівчат

Школа № 33 – чемпіони Черкас з баскетболу серед дівчат

Традиційний шкільний чемпіонат Черкас з баскетболу серед дівчат завершився. Другий рік поспіль чемпіонство вибороли баскетболістки ЗОШ № 33.

Про це «Новій Добі» повідомили у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

На другій сходинці фінішувала команда ЗОШ № 22, бронза в руках ЗОШ № 24. Організатором чемпіонату є Департамент освіти та гуманітарної політики міськвиконкому. «Черкаські Мавпи» виступили партнером турніру, забезпечивши призерів кубками та медалями.

Участь у турнірі взяло 15 шкіл. До фінальної частини вийшли шість команд: ЗОШ № 33, ЗОШ № 22, ЗОШ № 5, ЗОШ № 24, ФІМЛІ, ЗОШ № 28. Власне головні матчі турніру проходили у стінах ЗОШ № 33. Традиційно саме баскетболісти цієї школи – головні фаворити змагань. Так сталося і цього року, чинні чемпіонки, школярки ЗОШ № 33, впевнено вийшли до фіналу, де зустрічалися з міцним колективом школи № 22.

У бронзовому фіналі баскетболістки ЗОШ №24 не залишили шансів команді 5-ої школи, вигравши з рахунком 40 : 17.
ЗОШ № 33 вдруге поспіль стає чемпіоном міста!

– Мене переповнюють емоції, адже ми стали чемпіонками вдруге поспіль. Дуже рада, що протягом чемпіонату не було травм. Тішить чемпіонство, проте особливо мені порадувало, що призові місця посіла наша команда, 22-га школа та 24-та. Ми товаришуємо з цими командами. Тому приємно, що ми всі здобули нагороди, – ділиться враженнями Анастасія Бойко, гравець ЗОШ № 33.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x