Урочисті збори з нагоди початку нового навчального року відбулися в ЧДТУ

Урочисті збори з нагоди початку нового навчального року відбулися в ЧДТУ

Колектив Черкаського державного технологічного університету відкрив новий навчальний рік на урочистих зборах. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧДТУ.

На початку урочистих зборів присутні переглянули відеоролик університетської Студентської телестудії, зібраний з фото- і відеомиттєвостей життя вишу за минулий навчальний рік. На екрані перед глядачами промайнули найцікавіші моменти цього періоду…

У вступному слові виконуючий обов\’язки ректора ЧДТУ Олег Григор закликав ушанувати Хвилиною мовчання пам’ять Героїв, які віддали свої життя за нашу незалежність, за наше майбутнє. Також тих співробітників, які відійшли у вічність в минулому році (Сергія Коновала, Віталія Бердника, Володимира Латюка).

Підводячи підсумки минулого навчального року, Олег Григор окреслив сучасне положення вишу в цілому, та факультетів зокрема.

Керівник відзначив, що контингент студентів складає 5 238 осіб; на перший курс зараховано 422 особи.

У цьому навчальному році в університеті дипломи про вищу освіту отримали 1908 осіб (з них бакалавр – 1299, спеціаліст – 376, магістр – 233)… За результатами проведення ліцензування та акредитації в поточному навчальному році: для освітнього рівня бакалавра пройдено акредитацію за 8-ма напрямами підготовки; за 9-ма напрямами продовжено термін дії сертифікатів – разом 17-ть з 34-ох спеціальностей…

Керівник вишу привітав колег з нагородами – Почесними грамотами від Черкаської обласної державної адміністрації, обласної ради, Управління освіти і науки Черкаської ОДА, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Почесні грамоти ЧДТУ. Дев’ятнадцять нагороджених отримали відзнаки і квіти, а присутні вітали їх дружніми оплесками.

На завершення урочистих зборів виступило тріо бандуристок «Вербена» Черкаської обласної філармонії.

Ведуча концерту тріо «Вербена» – народна артистка України Ольга Калина, представляючи присутнім відомих виконавців, читала проникливі вірші і поздоровила університет із Днем знань та початком нового навчального року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x