На Драбівщині дівчину обікрав залицяльник

На Драбівщині дівчину обікрав залицяльник

Молодий чоловік через мережу Інтернет познайомився з дівчиною та при зустрічі обікрав її. З домоволодіння потерпілої зловмисник викрав золоті прикраси, а саме каблучку, два ланцюжки та два хрестики, здав до ломбарду, а кошти витратив на власні потреби. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції звернулась 23-річна жителька Шрамківки та повідомила про крадіжку. Дівчина розповіла поліцейським, що з її домоволодіння зникли золоті речі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці не виявили жодного пошкодження в будинку. З’ясували, що дівчина виявила крадіжку прикрас після візиту молодого чоловіка, з яким познайомилася через мережу Інтернет. Було встановлено його особу, ним виявився раніше судимий 24-річний житель Городища. Його затримали на одній із зупинок громадського транспорту, коли хлопець в чергове приїхав на побачення за пропозицією потерпілої. З його слів стало відомо, що у нього закінчилися гроші, і він вирішив обікрасти дівчину. З серванту потерпілої викрав золоті прикраси і здав до ломбарду в Черкасах. Отримані 4 500 гривень, витратив на власні потреби.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x