На Маньківщині стартувало „Найспортивніше село”

На Маньківщині стартувало „Найспортивніше село”

Перший етап ХІІ зональних змагань «Найспортивніше село-2014» пройшов у селі Молодецькому Маньківського раойну. Серед учасників районного етапу були спортсмени з сіл Вікторівка, Паланочка, Поташ, Подібна, Молодецьке та Роги. Про це „Нова Доба” дізналася в облдержадміністрації.

Після урочистого відкриття почалися змагання з дартсу, гри в кеглі, шахів, шашок, настільного тенісу, гирьового спорту та підтягування. Більше двадцяти разів підкорити перекладину вдалося Олександру Супруну з Подібної та Олександру Швецю з Паланочки. А серед гирьовиків Супрун мав третій результат, піднявши пудову гирю 134 рази. Краще виступив лише сільський голова Поташі Василь Клименко (148 разів) та Сергій Соловій з Молодецького (180 разів).

Найвлучнішими у дартсі стали Аня Страхович з Рогів, другий результат у Яни Полюги з Молодецького, треті – у Юлі Хоменко з Поташі. А у грі в кеглі кращий результат у Юлії Ковбасюк з Рогів, другий – у Руслани Поліщук з Поташі, третій – у Юлії Федьківської з Вікторівки.

Найцікавіші змагання відбулися наприкінці дня в селі. Сплеск емоцій вибухнув під час перетягування канату. По три учасники від команд змагалися по колу. Господарі впевненим наступом продемонстрували свої переваги й здобули перемогу. Їм поступилися сусіди з Рогів і посіли друге місце, третій результат – у спортсменів Подібного. В армреслінгу перемогу вибороли силачі з Поташі, ті ж самі, що гарно штовхали пудові гирі.

За результатами усіх проведених змагань у фіналі заходу візьмуть участь команди Молодецького та Рогів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x