Канівські депутати внесли зміни до районних програм

Канівські депутати внесли зміни до районних програм

2 вересня проведено позачергову сесію Канівської районної ради VII скликання, на якій було розглянуто 7 питань:
Традиційна депутатська тридцяти хвилинка пройшла в форматі запитання – відповідь. Потім депутати перейшли до розгляду порядку денного. Одним з перших питань вони затвердили Програму розвитку інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення та інших доріг, які є складовими автомобільних доріг державного значення у Канівському районі на 2016 рік. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Окрім того, вони внесли зміни до Програми розробки містобудівної документації у Канівському районі на період 2015-2017 роки; до штатного розпису Канівського районного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос»; до рішення районної ради від 25.12.2015 № 3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік» та до складу Президії районної ради, затвердженої рішенням районної ради від 02.12.2015 № 2-4/VІІ.
На завершення роботи затвердили Положення про Тимчасові депутатські комісії та порядок проведення перевірок Тимчасовими депутатськими комісіями Канівської районної ради Черкаської області і утворили тимчасову контрольну комісію районної ради для перевірки стану доріг Канівського району й ефективного використання бюджетних коштів на їхнє утримання та ремонт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x