Пожежу на смітнику ліквідували, причина загорання – підпал

Пожежу на смітнику ліквідували, причина загорання – підпал

5 вересня о 06:18 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про загорання сміття на території Черкаського звалища твердих побутових відходів, поблизу села Свидівок. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У відповідності до плану залучення сил та засобів, на місце події одразу було направлено не лише пожежно-рятувальні підрозділи Черкаського гарнізону, а й спецтехніку комунального підприємства Служба чистоти та навчального центру прикордонної служби «Оршанець».

На час прибуття перших пожежних розрахунків вогнем було вже охоплено понад 400 квадратних метрів сміття. Спільними зусиллями вогнеборців о 08:10 пожежу вдалося локалізувати. Наразі триває її ліквідація. Загрози розповсюдження вогню немає.

Загалом на місці пожежі працює 9 одиниць пожежної та спецтехніки, 2 трактори та 37 осіб (від Управління ДСНС залучено 4 одиниці техніки та 19 чоловік особового складу).

За попередніми даними, причина пожежі – підпал. На місці події працює мобільно-оперативна група Управління на чолі з т.в.о. начальника Управління полковником с.ц.з. Сергієм Озераном.

Об 11:56 пожежу на сміттєзвалищі ліквідовано.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x