Тротил і гранату вилучили у жителя Городища

Тротил і гранату вилучили у жителя Городища

У жителя Городища правоохоронці вилучили 50 грамів тротилу та предмет, схожий на корпус бойової гранати Ф-1 без запалу. Небезпечні предмети знайшли у помешканні місцевого жителя. Його дії слідчі кваліфікують за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Правоохоронці Городищенського відділення поліції, проводячи санкціонований обшук в домоволодінні 35-річного місцевого жителя, якого підозрювали у вчиненні кримінального правопорушення, виявили та вилучили 50 грамів тротилу та предмет, схожий на корпус бойової гранати Ф-1 без запалу.

Чоловік не працює. Віднедавна став «чорним археологом»: знайдені металеві предмети здає на брухт. Так, чоловік на смітнику знайшов тротил, а в лісопосадці викопав гранату. Чому вибухові предмети не здав у правоохоронні органи, пояснити не зміг.

Вибухові предмети вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом Городищенським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x