Заради зиску чоловік змусив мерзнути дітей

Заради зиску чоловік змусив мерзнути дітей

Поки вихованці дитячого садочку на Монастирищині відпочивали на вихідних, зухвалий молодик розкомплектував котельню і викрав металеве обладнання.

Протягом дня працівники міліції затримали зловмисника.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До дільничного інспектора міліції звернувся голова села Княжики Монастирищенського району і повідомив, що в дитячому садочку сталася крадіжка. Протягом вихідних днів з приміщення котельні невідома особа викрала металеве обладнання опалювальної системи, завдавши збитків дошкільному закладу на суму 1 600 гривень.

На допомогу дільничному черговий по райвідділу направив слідчо-оперативну групу.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили слід від санчат, на яких вивозили крадене. Він привів міліціонера до одного з сільських будинків, де проживає 27-річний раніше судимий чоловік. Молодик занепокоївся при появі міліціонерів та плутався в своїх свідченнях.
Під тиском незаперечних доказів чоловік зізнався у скоєному та вказав місце, куди продав металеві вироби. Молодика затримали і доставили до райвідділу міліції.

На одному з приймальних пунктів металобрухту в сусідньому районі, правоохоронці знайшли викрадене металеве обладнання.

Наразі всі речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x