У Каневі визначили програму святкування Дня міста

У Каневі визначили програму святкування Дня міста

Канівський оргкомітет зі святкування 938-ї річниці Дня міста остаточно визначився з програмою святкування Дня Канева. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-центру виконавчого комітету Канівської міської ради

Святкування розпочнеться в п’ятницю 16 вересня з відкриття дитячо-юнацького футбольного турніру пам’яті учасників АТО, підведення підсумків на кращий твір і малюнок та нагородження лауреатів літературного конкурсу ім. О.Кобця.

У суботу 17 вересня на набережній Дніпра виступить «Спортландія» з презентацією спортивного ансамблю, школа танцю, спортивний клуб, вуличний баскетбол. В цей час презентуватимуть себе «Студмістечко», «Мистецька феєрія», «Рідне місто – ми твоя надія», «Туристичний пікнік», «Козацький курінь», фестиваль «ЗемлеТворення», фотопроект «Світлини нашого життя», виступи народних аматорських колективів міста та району, кольоровий флешмоб із фарбами «Холі», виставка-продаж кулінарних виробів та виставка-презентація продукції підприємств міста.

Денний та вечірній блоки програми проходитимуть на площі Т.Г.Шевченка. Під час останнього на глядачів чекає показ моделей жіночого одягу колекції осінь-зима 2016 від українських виробників і на завершення виступи гуртів «Спів братів» та «Пара Нормальних» з дискотекою наприкінці.

Вже наступного біля торгового центру АТБ пошановувачам музичного мистецтва даруватиме гарний настрій духовий оркестр Канівського коледжу культури і мистецтв.

Нагадаємо, що день міста канівці відзначають щорічно в третю суботу і неділю вересня. Так, цього року дійство припадає на 17, 18 вересня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x