Сергія Куліша нагородять «За заслуги перед містом»

Сьогодні на засіданні виконкому було погоджено проект рішення Черкаської міської ради «Про нагородження пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» I ступеня Сергія Куліша. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ЧМР.

Відомого черкаського спортсмена, срібного призера Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро Сергія Куліша пропонують нагородити пам’ятним знаком за вагомий особистий внесок у розвиток спорту в м. Черкаси та Україні, популяризацію м. Черкаси та України на міжнародному рівні, високий патріотизм та активну громадянську позицію.

Фотопортрет спортсмена та інформацію про нього буде розміщено в Галереї слави міста Черкаси.

Також у зазначеному рішенні йдеться про виплату грошової премії, передбаченої при нагородженні пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня – в сумі 25 мінімальних заробітних плат.

Але остаточне рішення – за депутатами, які розглядатимуть це питання на найближчій сесії Черкаської міської ради.

Для довідки: Сергій Куліш – майстер спорту України міжнародного класу, член збірної команди України зі стрільби кульової, срібний призер Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, бронзовий призер І юнацьких Олімпійських ігор зі стрільби кульової, багаторазовий переможець та призер міжнародних та Всеукраїнських змагань, учасник Олімпійських ігор 2012 року в Лондоні, вихованець відділення стрільби кульової комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Черкаської міської ради.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x