Для черкаських гімнастів провели Олімпійський урок

Для черкаських гімнастів провели Олімпійський урок

Олімпійський урок для гімнастів Черкаської ОДЮСШ «Олімпія» було проведено за сприяння ГО ЧОФСТ «Україна», ОДЮСШ «Олімпія». Про це «Нова Доба» дізналася від Відділення Національного Олімпійського комітету в Черкаській області.

Гостями свята були голова ГО ЧОФСТ «Україна» Надюк Ірина Володимирівка, президент федерації гімнастики спортивної Черкаської області Кравченко Олена Олександрівна та кандидат збірної команди України з гімнастики спортивної, учасник Чемпіонату Європи-2016 (Швейцарія), КМС України Чепурний Назар.

Перед гімнастами виступила Ірина Надюк, котра закликала юних спортсменів і спортсменок до серйозного навчання та відповідальних тренувань. Олена Кравченко провела короткий аналіз 2015-2016 н.р., доповіла про наступні старти, відкрила перспективи спортсменам.

Перед гімнастами виступив Чепурний Назар, розповівши про свої результати та досягнення, поділившись своїми враженнями на Чемпіонаті Європи! Усі спортсмени мали змогу задати різні питання, отримати на них відповіді.

Після активного спілкування Чепурний Назар продемонстрував базовий гімнастичний комплекс підкачки лежачи, котра розвиває усі фізичні якості, розігріває всі м’язи, дає активний поштовх до плідної роботи на гімнастичних приладах. В кінці до юнаків долучились й дівчатка зі своїми доповненнями «граційних» вправ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x