Сергій Бубка звернувся до черкаської влади з проханням надати Сергію Кулішу та його тренеру житло

Листи-звернення з проханням виділити черкаському олімпійському призеру та його тренеру квартиру, датовані 31 серпня 2016 року, днями надійшли до голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка, голови Черкаської облради Олександра Вельбівця та голови міста Черкаси Анатолія Бондаренка. Копії листів має відділення Національного олімпійського комітету в Черкаській області. Про це розповів голова Черкаського відділення НОК Андрій Більда. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «День».

Голова НОК України Сергій Бубка у зверненні констатує, що першу для України на Іграх ХХХІ Олімпіади медаль – срібну у стрільбі кульовій, як і на І юнацьких Олімпійських іграх 2010 року у Сингапурі (бронзову) здобув Куліш Сергій Володимирович. Такий результат став можливий за підтримки регіональної влади, держави та наполегливої праці самого призера.

Тому очільник національного олімпійського комітету просить посприяти на регіональному рівні у наданні квартири у Черкасах або виділенню коштів на придбання житла у 2016 році срібному призеру Ігор ХХХІ Олімпіади зі стрільби кульової Кулішу С.В. та його тренеру Нагнію В.А.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x