20-річчя відзначив Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом

20-річчя відзначив Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом

Комунальний заклад «Черкаський обласний центр профілактики та боротьби зі СНІДом» Черкаської обласної ради відзначив 8 вересня своє 20-річчя. В цей день 20 років тому почала працювати невелика команда фахівців, яка складалась з 5 осіб.
За весь час своєї діяльності центр перетворився на потужний інструмент протидії епідемії ВІЛ-інфекції в Черкаській області, об’єднав у собі не тільки лікувальні, але й консультативні та координаційні функції. Штат центру на сьогодні налічує більше 50 висококваліфікованих фахівців. Результати роботи центру відмічені на державному та міжнародному рівнях. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

До Черкаського обласного центру СНІДу з поздоровленнями завітала команда Представництва ООН в Україні, а саме: директор офісу Координатора системи ООН в Україні Ван Нгуєн, директор об’єднаної Програми ООН по ВІЛ/СНІДу (ЮНЕЙДС) в Україні Яцек Тишко, Національний координатор Міжнародної організації праці в Україні (МОП) Сергій Савчук, радник ЮНЕЙДС з питань комунікації та глобальних ініціатив Олена Шерстюк, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко та голова ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця» Наталія Несват.
Під час вітань Яцек Тишко висловив подяку колективу центру за активну роботу в справі протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та оцінив роботу Черкаського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом як одну з найкращих в Україні.

Національний координатор МОП в Україні Сергій Савчук подякував колективу за ефективну співпрацю та наголосив на тому, що досвід, отриманий під час співпраці МОП з центром, нині впроваджується не тільки в Україні, але й на міжнародному рівні.
На завершення, головний лікар центру Петро Левченко урочисто привітав колектив та вручив святкові грамоти «ветеранам» центру, які віддали більше 10 років своєї праці на боротьбу з епідемією ВІЛ/СНІДу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x