У Черкасах стартував чемпіонат України з кікбоксингу

У Черкасах стартував чемпіонат України з кікбоксингу

У Черкасах стартував чемпіонат України з кікбоксингу \”WAKO\” та всеукраїнський турнір серед юнаків та юніорів пам’яті Богдана Хмельницького в СК «Сокіл» на Центральному стадіоні. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Черкаській міській раді.

На урочисте відкриття чемпіонату завітали представники обласної та міської влади, тренери, спортсмени, представники Федерації кікбоксингу України разом з президентом Федерації кікбоксингу України, заслуженим майстром спорту України й суддею міжнародної категорії Ольгою Павленко.

Президент Федерації кікбоксингу України Ольга Павленко, привітавши учасників змагань, вручила спортсменам посвідчення майстрів спорту та посвідчення майстрів спорту міжнародного класу.

Привітала учасників змагань і директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Марина Бакланова й побажала всім чесних перемог.
У змаганнях беруть участь більше 300 учасників із 18 областей України.

– Чемпіонат – це можливість потрапити до збірної команди України з кікбоксингу, – розповів головний суддя змагань, заслужений тренер України та віце-президент Федерації кікбоксингу «WAKO» України, суддя міжнародної категорії , тренер-викладач КДЮСШ «Вулкан» Юрій Зубов. – Вже на сьогодні відомо, що до її складу увійдуть два черкасця, вихованці КДЮСШ «Вулкан»: Роман Щербатюк (поїде до Словенії) та Іван Такаченко (поїде до Греції (Афіни). Загалом, у сьогоднішньому чемпіонаті беруть участь 50 черкаських спортсменів.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x