Черкащина відзначила 70-річчя Корсунь-Шевченківської битви

Черкащина відзначила 70-річчя Корсунь-Шевченківської битви

Радник Президента України, народні депутати, керівники області та району і навіть представники Німеччини привітали ветеранів Великої вітчизняної війни з річницею переможного завершення однієї з найвизначніших битв Великої вітчизняної війни, що відбулася на Черкаській землі. Про це „Нова Доба” дізналася від власного кореспондента.

Святкування розпочалося в стінах Музею історії корсунь-Шевченківської битви. За круглим столом зібралися представники обласної та районної влади, ветеранських організацій області та учасники битви. Всі присутні, серед яких було багато студентів та школярів місцевих навчальних закладів, із величезною цікавістю слухали спогади учасників. Представники обласної влади, на чолі з головою облдержадміністрації Сергієм Тулубом та головою обласної влади Валерієм Черняком у свою чергу розповіли воїнам, що нині зроблено і ще планується зробити на Черкащині для ветеранів Великої вітчизняної війни.

Після того, як всі присутні взяли участь у врочистому покладанні квітів до монументу „Пагорб Слави” в Корсуні, святкування продовжилося в концертній залі Корсунського районного будинку культури. Тут на ветеранів чекали врочисті привітання і почесні грамоти Черкаської облдержадміністрації та обласної ради. З вітальними промовами звернулися Радник Президента України – Керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Юрій Богуцький, бургомістр німецького міста Гіфорна міста-побратима Корсуня-Шевченківського Матіаса Нерміха та керівників обласної влади.

Фоторепортаж „Нової Доби” з місця подій можна переглянути тут

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x