Нашого автора відзначено державною нагородою

Нашого автора відзначено державною нагородою

Власного кореспондента «Нової Доби» Володимира Чоса нагороджено відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «25 років незалежності України». Так вшановано його професійну та громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу. Днями голова Городищенської РДА Олексій Лавріненко та заступник голови райради Микола Панчишин виконали приємну місію – привітали Володимира Григоровича та вручили заслужену нагороду.

Крім багатолітньої роботи в «Новій Добі» та в районці «Вісник Городищини», Володимир Чос активно займається краєзнавством, написав і видав більше десяти книг з історії рідного краю. Зокрема, це ґрунтовні дослідження з історії Городища, Млієва, Петропавлівки… Кожна нова книга стає культурною подією в районі. По його творчості проводяться уроки в школах, старшокласники пишуть дослідження для учнівської Малої академії наук.
Також з нагоди 25-ї річниці незалежності України Президентом відзначено ще одного городищанина. Звання «Заслужений працівник культури України» присвоєно Анатолію Даценку – керівнику народного аматорського хору Вільшанського центру культури і дозвілля. Він має великий мистецький досвід і є найстаршим жителем Вільшани.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x