На День міста черкащан запрошують на Light Dance шоу на фонтані

На День міста черкащан запрошують на Light Dance шоу на фонтані

На День міста в Черкасах презентують ексклюзивний проект «Light Dance» шоу. Це поєднання води, танцю, світла та музики. Його постановниками є відомий хореограф Максим Оробець та Володимир Харко.

Одразу після грандіозного шоу відбудуться гарячі танцювальні батли за участю найсильніших танцівників Черкас та студії Max Dance, керівником якої є Максим Оробець. І саме глядачі будуть суддями та визначатимуть переможця, який отримає право безкоштовно поїхати на чемпіонат України та представлятиме там наше місто. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Кульмінацією цього дня стане святкова дискотека просто неба. Будь-хто зможе приєднатись та разом станцювати 730 рухів із нагоди дня народження Черкас під запальні ритми від діджеїв Вудус та Павла Міхеєва.

Черкащан запрошують відвідати Light Dance шоу на фонтані, яке відбудеться у Долині троянд 17 вересня з 20.30 до 22.00.

Загалом у 730-у річницю від дня заснування Черкас відбудеться багато музично-розважальних заходів за участю творчих колективів нашого міста. Розпочнеться все з «Мистецького простору на Хрещатику», де будуть мистецькі виставки, музичні вистави, майстер-класи, виступи вуличних музикантів. Дійство на Хрещатику завершиться танцювальною ходою о 15.00 в Долину троянд. Участь у ньому візьмуть хореографічні та вокальні колективи, театральні студії, позашкілля та загальноосвітні заклади, аніматори, спортивні школи та секції міста.

Учасники ходи приєднаються до заходів у Долині троянд, а саме участю в мистецько-хореографічного проекту «Танцююче місто» з 16.00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x