Депутати вирішили, кого нагородять за заслуги перед Черкасами

Депутати вирішили, кого нагородять за заслуги перед Черкасами

Сьогодні, на позачерговій сесії міської ради, депутати ухвалили рішення про нагородження декількох талановитих людей за заслуги перед Черкасами (І ступеня). Про це на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.
«На перший погляд, це звичайні люди. Але своїм життям вони показують усім нам приклад того, як треба любити справу, якою ти займаєшся, та бути готовим присвячувати їй більшу частину свого часу. Це люди, які мають здорові амбіції, не зупиняються та йдуть до своєї мети», – відзначив міський голова.

Серед тих, кого нагородять:
Сергій Куліш – майстер спорту з кульової стрільби, неодноразовий призер змагань всеукраїнського й міжнародного рівнів.
На цьогорічних Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро виборов першу для України срібну медаль. Більше з тим – завойована ним нагорода перша для нашого міста за останні шістнадцять років.
Олександр Феденко – заслужений майстер спорту, срібний призер Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї з велоспорту, чемпіон світу 1998 та 2001 років із велоспорту на треку.
На жаль, двох із запропонованих кандидатур на ці відзнаки депутати не підтримали. Мова йде про обласного військового комісара Євгенія Коржа та педагога, композитора Ніну Нескребіну.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x