Суперфіналіст „Танцюють всі-2” навчатиме черкаських дітей

Суперфіналіст „Танцюють всі-2” навчатиме черкаських дітей

Нещодавно до ансамблю сучасної хореографії «Міріданс» Центру дитячої та юнацької творчості завітав суперфіналіст проекту „Танцюютьвсі-2”, учасник «Танців з зірками» та ін. Євген Карякін. Відомий хореограф приїхав на запрошення танцювального колективу, для якого робитиме постановку модернізованого українського танцю на пісню «Місяць» із репертуару Тіни Кароль. Про це „Новій Добі” повідомив власний кореспондент.

За словами п’ятикратного чемпіона України зі спортивних бальних танців, керівника «Студії танців Катерини та Євгена Карякіних» Євгена Карякіна, з дітьми він працює вже не вперше, але це його перший досвід роботи із таким великим колективом, адже у постановці бере участь більше 35 осіб.

– І хоча з дітьми працювати важкувато, у порівнянні з професіоналами, – говорить хореограф, – але водночас це доволі цікаво та весело. Звісно, сконцентрувати увагу впродовж тривалого часу їм не дуже вдається, та й кожен з них має свій характер і підхід до маленьких особистостей різний.

Втім, Євген Карякін відзначив, що вихованці колективу «Міріданс» володіють різними танцювальними стилями, тому співпраця з ними проходить легко.

Для довідки: Ансамбль сучасної хореографії «Міріданс» заснований у 2010 році. Керівник – Захаренко Наталія Миколаївна. Репертуар ансамблю включає в себе усі напрямки сучасної хореографії (контемпорари, хіп-хоп, джаз-модерн елементи брейк-дансу та паркуру та ін.).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x