На Черкащині підозрюваних у хабарництві працівників поліції взяли під домашній арешт

На Черкащині підозрюваних у хабарництві працівників поліції взяли під домашній арешт

Слідчий відділ прокуратури Черкаської області розслідуєя кримінальне провадження за фактом вимагання та отримання 09 вересня працівниками Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області неправомірної вигоди в сумі 3 тисяч гривень. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Гроші призначалися за непритягнення до адміністративної відповідальності та повернення посвідчення водія, технічного паспорту на автомобіль одного з жителів області.

10 вересня поліцейському та старшому інспектору Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області повідомлено про підозри у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Ухвалами Придніпровського районного суду м. Черкаси від 13 вересня останнім обрано запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту, які на цей час оскаржено прокуратурою до апеляційного суду Черкаської області.

Крім того, ухвалами Придніпровського районного суду м. Черкаси від 14 вересня вказаних працівників поліції відсторонено від займаних ними посад.

Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувальних актів до суду в розумні строки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x